LIED OP MAAT

Ben Dirks

LIED OP MAAT

Ik maak een lied op maat voor veel gelegenheden.

# U levert de benodigde INFO; ik maak een lied. Op bestaande of nieuwe muziek. Diverse (aangepaste) liederen voor bruiloften … Een lied voor een afscheid … Een lied voor een verjaardag … Een danklied voor de vrijwilligersdag. Een lied voor (over) de overledene … Allemaal al een keer gedaan.

# In cultureel akoestisch muziekcafé Genegenheid onder De Hemel (2012 – 2019) maakte ik voor elke artiest die bij ons optreedt iedere keer weer een origineel INTRO; dit moeten er uiteindelijk zo’n tweehonderd zijn geweest. (allang de tel kwijt natuurlijk)

Ben Dirks zingt de jeugdhelden toe. Raadzaal Nijmegen, 17 – 11 -2021

# Sinds 2013 maak ik elk jaar voor de Gemeente Nijmegen een speciaal lied waarin alle jonge helden die van de burgemeester een kinderlintje krijgen. Zij worden allen daarin persoonlijk genoemd en toegezongen. Jochem van Gelder presenteert, de burgemeester reikt uit en ik sluit af met het lied. Intussen is dit één keer niet doorgegaan door corona(2020) én is de presentatie in handen van Klaas van Kruistum. Maar nog altijd steeds weer prachtig om te doen.

Onder deze link het lied van 2013 als soundtrack van een filmpje van Nieuws uit Nijmegen.